Over ons

De perfecte keuze voor jouw volgende projecten

Online Media Services, Wij CreërenBouwenOntwikkelen Oplossingen

De Beste Deals is een handelsnaam van Online Media Services en omvat o.a. diverse vergelijkers. Via deze vergelijkers laten we u de beste deal zien. Hiervoor werken we samen met affiliate netwerken, waar de diverse adverteerders ook mee samenwerken. Door een geautomatiseerd proces kunnen we het aanbod van diverse aanbieders, in een bepaalde branche, samenvoegen en aan u tonen. Op het moment dat u via 1 van onze vergelijkers een aankoop doet, wordt dit geregistreerd in het systeem van de betreffende affiliate netwerk en ontvangen wij een commissie voor de verkoop. Wij adviseren niet, maar laten u de opties zien o.b.v. hetgeen u aanvinkt. U kunt ons dan ook niet om advies vragen. Eventuele vragen hierover zullen wij niet mogen beantwoorden.

ONZE MISSIE

Het dagelijks leven aangenamer maken door u, waar mogelijk, de beste deals te laten zien.

ONZE VISIE

Vergelijkers en aanverwante websites bouwen, waar u eenvoudig kunt vinden waar u naar op zoek bent.

WAAROM DE BESTE DEALS

Ruim 13 jaar ervaring, deskundige medewerkers, zeer hoge klantenservice en altijd in ontwikkeling.
0
+
Tevreden Consumenten
0
Aantal Jaren Ervaring
0
+
Vergelijkers
0
Koppen Koffie

Wie Zij Wij

Online Media Services bestaat uit een team van zeer gepassioneerde en gedreven talenten in hun vakgebied. Door deze te combineren, ontstaat het beste van alle werelden en kunnen we mooie dingen maken.

Zoals vergelijkers die u helpen bij het maken van UW keuze. Gebaseerd op de beste en meest eerlijke informatie welke voorhanden is.

Affiliate Netwerken

Wij werken samen met o.a.